Kontakte

Restorant Picante

Adress: Lagja 1. Shetitorja “Taulantia”,
Durres, Albania

E-mail: info@picante.al

Cel: +355 69 2046456

Ku ndodhemi:

Na Vizitoni

Lagja 1. Shetitorja “Taulantia”, Durres, Albania
Mobile: +355 69 2046456
   

Free Wi-Fi

hi-fi

Rreth Picante

Ne Korrik te vitit 2007, hapet Restorant Picante, ne Durres, buze detit, prane shetitores Taulantia. Qellimi yne ishte te krijonim nje restorant “pikant” me nje menu te zhjedhur deri ne detaj, atmosfere qetesuese, dhe sherbim profesional.